Główny Instagrama 5 sposobów, aby zobaczyć, kto zablokował Cię na Instagramie

5 sposobów, aby zobaczyć, kto zablokował Cię na Instagramie



Co wiedzieć

  • Instagram nie wysyła żadnych powiadomień w przypadku zablokowania konta.
  • Zablokowanie konta różni się od zablokowania profilu na Instagramie ustawionego na prywatny.
  • Proste wyszukiwanie jest lepszą alternatywą dla aplikacji innych firm i pozwala stwierdzić, czy ktoś zablokował Cię na Instagramie.

W tym artykule opisano, jak sprawdzić, czy ktoś zablokował Cię na Instagramie. Instrukcje dotyczą zarówno aplikacji mobilnej, jak i strony internetowej.

Co się stanie, gdy ktoś zablokuje Cię na Instagramie?

Właściwie nic się nie dzieje. Instagram nie wysyła powiadomienia z informacją, że użytkownik Cię zablokował. Nigdy się nie dowiesz, jeśli nie zbadasz.

Wskazówki, że ktoś zablokował Cię na Instagramie, obejmują:

  • Aktywność konta danej osoby spadła i przez jakiś czas nie widziałeś jej udostępnień ani historii w swoim kanale ani nie otrzymywałeś od niej bezpośrednich wiadomości.
  • Przeszukujesz nazwę konta danej osoby na Instagramie, ale nie możesz znaleźć konta ani uzyskać dostępu do jej profilu.

Jak się dowiedzieć, czy ktoś zablokował Cię na Instagramie

Jeśli nadal nie masz pewności, czy ktoś Cię zablokował, wypróbuj kilka innych metod, aby sprawdzić, czy użytkownik Cię zablokował, czy to tylko pomyłka z Twojej strony.

  1. Wyszukaj ich konto . Idź do Szukaj bar w aplikacji i wprowadź swoją nazwę użytkownika. Jeśli konto nie pojawi się w wynikach, oznacza to, że albo Cię zablokowało, albo usunęło swoje konto.

  2. Użyj starego komentarza lub wiadomości prywatnej, aby dotrzeć do ich profilu . Jeśli ich profil się pojawi, ale wyświetli się także a Użytkownik nie znaleziony i a Nie ma jeszcze żadnych postów wiadomość na siatce zdjęć, oznacza to, że dana osoba Cię zablokowała.

    Ta metoda działa tylko wtedy, gdy wymienili z Tobą wiadomości. Jeśli tak się nie stało, wykonaj następujące kroki z tej listy.

    jak znaleźć lochy w minecrafcie
    Wiadomość Nie znaleziono użytkownika Instagrama na Instagramie.
  3. Odwiedź ich profil na Instagramie w Internecie . Uruchom dowolną przeglądarkę mobilną lub komputerową i wejdź www.instagram.com/(nazwa użytkownika) . Jeśli widzisz ich profil w przeglądarce, ale nie w aplikacji, oznacza to, że Cię zablokowali. Jeśli nie widzisz profilu na Instagramie w Internecie, dana osoba mogła usunąć swoje konto.

  4. Spróbuj ich naśladować . Przejdź do Instagrama w Internecie i otwórz stronę profilu w przeglądarce. Sprawdź, czy Cię zablokowali, dotykając niebieskiego przycisku śledzenia. Jeśli Cię zablokowali, przycisk nie będzie działać, a Instagram może wskazać problem z wiadomością.

    jak przechowywać ekwipunek w minecraft pc
    Wiadomość na Instagramie, gdy użytkownik jest zablokowany
  5. Szukaj polubień i komentarzy na grupach i innych kontach . To działanie wskazuje, że użytkownik nie usunął swojego konta, a jedynie Cię zablokował.

Notatka:

Gdy ktoś Cię zablokuje, nie będzie mógł zobaczyć Twojego profilu na Instagramie. Jeśli nie chcesz, nie musisz ich w zamian blokować. Niewiele możesz zrobić, gdy zostaniesz zablokowany.

Często zadawane pytania
  • Jak zablokować kogoś na Instagramie?

    Aby zablokować kogoś na Instagramie, przejdź do strony konta tej osoby i dotknij przycisku trzy kropki > Blok > Blok . W przeglądarce przejdź do strony konta tej osoby i dotknij przycisku trzy kropki > Zablokuj tego użytkownika > Blok .

  • Jak odblokować kogoś na Instagramie?

    Do odblokuj kogoś na Instagramie , znajdź ich profil i dotknij Odblokować . Możesz wyświetlić listę zablokowanych profili, przechodząc do strony swojego profilu i wybierając Ustawienia I Prywatność > Zablokowany .

  • Co się stanie, gdy zablokujesz kogoś na Instagramie?

    Zablokowanie użytkownika Instagrama oznacza, że ​​nie będzie on mógł zlokalizować Twojego profilu, postów ani historii na Instagramie. Chociaż mogą wspomnieć o Twojej nazwie użytkownika w swoich postach, wzmianki te nie są wyświetlane w Twoim strumieniu aktywności.

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Chociaż technologia ma wiele zalet, prawdopodobnie chcesz, aby Twoi prawdziwi przyjaciele byli na szczycie czatu na Snapchacie. Jednak zamiast tego platforma przypięła tam My AI. Na szczęście istnieją sposoby, aby przywrócić przyjaciół
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Możesz zmienić folder używany do przechowywania dysków wirtualnych dla maszyn wirtualnych Hyper-V w systemie Windows 10. Pliki dysków wirtualnych to największe pliki maszyny wirtualnej.
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jeśli spędziłeś trochę czasu na TikTok, być może zauważyłeś, że mała ikona korony, która była na profilach niektórych użytkowników, teraz zniknęła. To dlatego, że te korony zostały zastąpione zweryfikowanymi znacznikami, takimi jak
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Podświetlenie klawiatury to świetny sposób na korzystanie z laptopa HP w ciemności, a jego włączenie jest łatwe. Wystarczy przełączyć go za pomocą dedykowanego klawisza podświetlenia. Oto jak to się robi.
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
W systemie Windows 8 za każdym razem, gdy uruchamiasz drugą instancję (nowe okno) już uruchomionej aplikacji komputerowej, na ekranie startowym nie jest uruchamiana nowa instancja tej aplikacji. Po prostu przełącza się do już uruchomionego okna aplikacji komputerowej. Może to być bardzo denerwujące. Aby otworzyć inne okno tego samego programu, musisz
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Apex Legends to popularna gra zespołowa dla wielu graczy, w którą możesz grać ze znajomymi lub przypadkowymi osobami. Ponieważ praca zespołowa jest niezwykle ważną częścią tej gry, komunikacja z kolegami z drużyny jest niezbędna.