Jedną z najpopularniejszych funkcji Instagrama jest funkcja Direct Message (DM). Dzięki czatom użytkownicy mogą prywatnie czatować jeden na jednego ze swoimi przyjaciółmi lub tworzyć czaty grupowe. Chociaż istnieje wiele aplikacji do przesyłania wiadomości, istnieje wiele osób, które używają Instagrama jako głównej usługi wiadomości błyskawicznych.
Jednocześnie Instagram nie był tak naprawdę zaprojektowany do organizowania całego dziennika czatów DM, co pokazuje względny brak narzędzi do zarządzania skrzynką odbiorczą DM. Pomiędzy wiadomościami od znajomych, spamem i podejrzanymi linkami wysyłanymi przez oszustów Twoja skrzynka odbiorcza może szybko zostać zagracona.
Czy jest więc sposób, aby? usuń wszystkie swoje wiadomości od razu i zacząć wszystko od nowa? W tym artykule usuniemy kilka opcji czyszczenia wiadomości DM na Instagramie.
Jak usunąć rozmowy
Aby usunąć rozmowę, wykonaj następujące czynności:
- Stuknij w papierowy samolot w prawym górnym rogu ekranu głównego.

- Stuknij rozmowę, którą chcesz usunąć i przeciągnij go w lewo lub naciśnij i przytrzymaj, aby wywołać Kasować opcja.

- Uzyskiwać Kasować .
Gdy to zrobisz, rozmowa nie będzie już w Twojej skrzynce odbiorczej. Pamiętaj, że druga osoba nadal będzie miała dostęp do pełnej rozmowy.
Jeśli próbujesz po prostu pozbyć się niektórych rozmów, możesz również użyć funkcji wyszukiwania, aby znaleźć te rozmowy, zamiast przewijać całą skrzynkę odbiorczą DM. Możesz wpisać imię i nazwisko osoby w pasku wyszukiwania u góry ekranu, aby znaleźć i usunąć z nią rozmowę.
Usuń pojedyncze wiadomości
Kilka lat temu Instagram po cichu wprowadził funkcję Unsend. Pozwala na anulowanie wysyłania wiadomości, które nie zostały przeczytane.
Jeśli nigdy wcześniej go nie używałeś, oto, co musisz zrobić:
- Wybierać Cofnij wysłanie wiadomości

- Uzyskiwać Włączyć w trybie wielu celów. Dzięki temu będziesz mieć wiele punktów stukania, z opóźnieniem między stuknięciami.

- Na Instagramie przejdź do swojego Wiadomości na żywo ekran.
- Dotknij i przytrzymaj zielony symbol +, aby utworzyć punkt przesunięcia, okrąg z zapisanym w nim 1. Ciągnąć punkt przesunięcia do pierwszej rozmowy w Twoich czatach.

- Na Instagramie długo dotknij w pierwszej rozmowie, aby faktycznie przesunąć proces, tak abyś mógł zobaczyć, gdzie zrobić następne stuknięcia.
- Pojawi się menu kontekstowe; dotknij + ikonę, aby dodać punkt zaczepienia, i przeciągnij punkt zaczepienia do wiersza odczytu menu kontekstowego Kasować . Będzie to punkt zaczepienia 2 i będzie miał 2 w kole.
- Na Instagramie, uzyskiwać wiersz usuwania, aby ponownie przenieść proces.
- Stuknij w + ikonę , aby utworzyć punkt zaczepienia 3 i przeciągnij punkt zaczepienia w odpowiednie miejsce.
- Uderzyć Anuluj aby nie usuwać tej rozmowy w tym momencie.
- Hit niebieski Uruchomić strzałka, aby wykonać swój skrypt.
Spowoduje to usunięcie wiadomości zarówno dla Ciebie, jak i dla odbiorcy, więc to tak, jakbyś w ogóle jej nie wysłał. Jeśli wyślesz wiadomość, której później żałujesz, możesz ją usunąć, zanim dana osoba ją zobaczy.
Niestety nie ma też możliwości masowego usuwania pojedynczych wiadomości, więc musisz to zrobić dla każdej wiadomości osobno.
Usuń wszystkie swoje bezpośrednie wiadomości na Instagramie za pomocą AutoClicker
AutoClicker na Androida to narzędzie, które pozwala zautomatyzować wielokrotne stuknięcia i przeciągnięcia w dowolnej aplikacji lub ekranie na Twoim Androidzie. Kiedy już się z nim pobawisz, będziesz bardzo podekscytowany możliwościami, jakie oferuje ten potężny darmowy program. Jednak na razie skupimy się tylko na usuwaniu naszych wiadomości DM na Instagramie.



Możesz wyłączyć interfejs aplikacji AutoClicker, wyłączając go na ekranie głównym aplikacji AutoClicker.
AutoClicker to bez wątpienia niezwykle potężna technologia, którą możesz wykorzystać na wiele sposobów, nie tylko do przyspieszenia procesu Instagram Adios!
Często Zadawane Pytania
Czy zablokowanie kogoś na Instagramie powoduje usunięcie wszystkich wiadomości?
Nie. Jeśli zdecydujesz się zablokować kogoś na Instagramie i wrócisz do jego wątku wiadomości, pojawi się opcja „ Kasować .’ Jeśli zdecydujesz się usunąć wiadomości, zostaną one usunięte tylko po Twojej stronie. Drugi użytkownik nadal będzie mógł zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez Ciebie przed zablokowaniem jego konta.
Jedynym sposobem na usunięcie wiadomości z cudzego konta jest cofnięcie ich wysłania. Otwórz czaty na Instagramie, dotknij ich wątku wiadomości i naciśnij i przytrzymaj każdą wysłaną wiadomość, a następnie dotknij „Nie wyślij wiadomości”. W zależności od poziomu determinacji, aby usunąć każdą wiadomość wysłaną do użytkownika, może to zająć niewiarygodnie długo, ale z pewnością jest to przydatna funkcja.
Czy możesz usunąć wszystkie wiadomości DM na Instagramie naraz?
Niestety, Instagram nie obsługuje usuwania wszystkich wiadomości naraz — nawet w przypadku aplikacji innych firm. Będziesz musiał ręcznie usunąć każdą rozmowę, jedna po drugiej.
jak ukryć komentarze na instagramie na żywo
Możesz jednak usunąć całe wątki za jednym razem. Oznacza to, że będziesz musiał powtórzyć proces usuwania tylko raz na rozmowę, a nie raz na wiadomość. To wciąż jest uciążliwe, ale jest o wiele lepsze niż robienie tego po jednej wiadomości na raz.
Końcowe przemyślenia
Oto wszystkie opcje, które pomogą Ci posprzątać bałagan w skrzynce odbiorczej Instagram DM. Chociaż opcja masowego wyboru byłaby niesamowita, Instagram nie udostępnił tej funkcji i nie wydaje się, aby to zrobił w tym momencie.
Ciekawe Artykuły
Wybór Redakcji

Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Chociaż technologia ma wiele zalet, prawdopodobnie chcesz, aby Twoi prawdziwi przyjaciele byli na szczycie czatu na Snapchacie. Jednak zamiast tego platforma przypięła tam My AI. Na szczęście istnieją sposoby, aby przywrócić przyjaciół

Archiwa tagu: Windows 10 Lean

Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Możesz zmienić folder używany do przechowywania dysków wirtualnych dla maszyn wirtualnych Hyper-V w systemie Windows 10. Pliki dysków wirtualnych to największe pliki maszyny wirtualnej.

Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jeśli spędziłeś trochę czasu na TikTok, być może zauważyłeś, że mała ikona korony, która była na profilach niektórych użytkowników, teraz zniknęła. To dlatego, że te korony zostały zastąpione zweryfikowanymi znacznikami, takimi jak

Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Podświetlenie klawiatury to świetny sposób na korzystanie z laptopa HP w ciemności, a jego włączenie jest łatwe. Wystarczy przełączyć go za pomocą dedykowanego klawisza podświetlenia. Oto jak to się robi.

Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
W systemie Windows 8 za każdym razem, gdy uruchamiasz drugą instancję (nowe okno) już uruchomionej aplikacji komputerowej, na ekranie startowym nie jest uruchamiana nowa instancja tej aplikacji. Po prostu przełącza się do już uruchomionego okna aplikacji komputerowej. Może to być bardzo denerwujące. Aby otworzyć inne okno tego samego programu, musisz






