Główny Snapchat Jak usunąć całą historię Snapchata

Jak usunąć całą historię Snapchata



Uwielbiamy Snapchata za jego ulotny charakter. Kiedy strzelamy do naszych przyjaciół i obserwujących, pstryknięcie trwa tylko kilka sekund, po czym znika na zawsze. To nie zawsze jest dobre; czasami telefon umiera lub przypadkowo omijasz migawkę, którą naprawdę chciałeś zobaczyć. Nieuchronnie łatwo jest przegapić niektóre rzeczy.

Czasami przystawka jest tak dobra, że ​​chcemy dać naszym obserwatorom szansę to docenić. Wprowadź historie Snapchata; funkcja Stories utrzymuje nasze przystawki przez 24 godziny. Obserwatorzy mogą oglądać naszą historię do woli i zawsze łapać najlepsze rzeczy. Co się dzieje po 24 godzinach? Oczywiście zatrzaski znikają.

Jednak są chwile, kiedy możemy chcieć, aby snap zniknął wcześniej. Na szczęście Snapchat umożliwia usunięcie snapów z historii w dowolnym momencie. Niestety, nie ma natychmiastowego sposobu na usunięcie całej historii Snapchata za jednym zamachem. Możesz jednak usunąć każdy post w historii indywidualnie, ostatecznie usuwając całą swoją historię. Ten artykuł zawiera jasne instrukcje, jak usunąć swoją historię Snapchata, usuwając każdy post!

Dostęp do historii i zdjęć Snapchata

Jeśli chcesz usunąć Snap z Moja historia , to już wiesz, jak je tam zapisać. Ale możesz nie wiedzieć, jak uzyskać dostęp do swojej historii, aby zobaczyć dostępne zdjęcia. To proste, jeśli wiesz, co robić. Po prostu przejdź do aparatu Snapchat i przesuń palcem w prawo.

Tutaj możesz przeglądać historie osób, które obserwujesz. Możesz także zobaczyć swój własny. Po prostu spójrz na górę ekranu i znajdź Moja historia . Możesz wejść w interakcję z tą linią na kilka sposobów.

brak okien obrońcy 10

  • Stuknij szybko Moja historia aby wyświetlić pokaz slajdów z dostępnych snapów.
  • Naciśnij i przytrzymaj Moja historia lub dotknij trzech pionowych kropek po lewej stronie, aby rozwinąć zatrzaski w historii.
  • Stuknij ikonę pobierania, aby zapisać historię (więcej na ten temat później).
  • Stuknij ikonę dodawania zdjęcia, aby zrobić zdjęcie i dodać je do historii.

Spójrz na rozszerzony widok przyciągania. Każde przyciąganie powinno mieć miniaturę po lewej stronie. Bezpośrednio po prawej jest czas. Tym razem pokazuje, jak długo ten snap był częścią historii. Po prawej stronie zobaczysz liczbę obok ikony gałki ocznej. Ta liczba wskazuje liczbę osób, które widziały ten konkretny obraz. Jeśli nic tam nie ma, nikt nie widział twojego snapu.

dodaj niestandardową czcionkę do dokumentów google

Zapisywanie historii i snapów

Zanim usuniesz cokolwiek ze swojej historii, możesz to zapisać. Pamiętaj, że po usunięciu snapu nie można go odzyskać. Zachowaj ostrożność i zapisz teraz swoje zdjęcia.

Możesz zapisać całą swoją historię w sposób opisany powyżej. Wystarczy dotknąć ikony pobierania w rzędzie ikon obok Moja historia . Dzięki temu każdy fragment historii zostanie zapisany w rolce z aparatu telefonu.

Jeśli Snapchat nie ma jeszcze pozwolenia na dostęp do Twojej rolki z aparatu, pojawi się okno z prośbą o pozwolenie na zapisywanie zdjęć w rolce z aparatu. Stuknij Tak. Spowoduje to przejście do ustawień telefonu, w których możesz edytować uprawnienia Snapchata.

Załóżmy, że nie jesteś zainteresowany uratowaniem całej historii. Po prostu chcesz zapisać w nim przystawkę lub dwa. Nie ma problemu.

jak zarabiać monety on-line
  1. Rozszerzać Moja historia aby wyświetlić wszystkie zatrzaski.
  2. Stuknij przystawkę, którą chcesz zapisać.
  3. Stuknij ikonę pobierania w lewym dolnym rogu.

Podobnie jak w przypadku historii, zapisze to przystawkę do rolki aparatu. Do wykonania tej czynności konieczne może być zezwolenie Snapchatowi.

Usuwanie snapów z historii

Teraz, gdy zapisałeś wszystkie przyciągania, które chcesz, nadszedł czas, aby usunąć przyciągania, których nie chcesz już widzieć.

  1. Rozszerzać Moja historia aby wyświetlić wszystkie zatrzaski.
  2. Stuknij przystawkę, którą chcesz usunąć.
  3. Stuknij ikonę kosza na śmieci w lewym dolnym rogu.
  4. Kran Kasować potwierdzać.

Powtórz tę czynność dla wszystkich zdjęć, które chcesz usunąć. Czekaj, chciałeś usunąć całą historię? Przepraszamy, nie masz szczęścia. Snapchat pozwala tylko na usuwanie pojedynczych zdjęć. Nie możesz ich masowo usuwać. Ale hej, nic Cię nie powstrzyma przed usunięciem każdego pojedynczego obrazu… w… czasie.

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Chociaż technologia ma wiele zalet, prawdopodobnie chcesz, aby Twoi prawdziwi przyjaciele byli na szczycie czatu na Snapchacie. Jednak zamiast tego platforma przypięła tam My AI. Na szczęście istnieją sposoby, aby przywrócić przyjaciół
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Możesz zmienić folder używany do przechowywania dysków wirtualnych dla maszyn wirtualnych Hyper-V w systemie Windows 10. Pliki dysków wirtualnych to największe pliki maszyny wirtualnej.
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jeśli spędziłeś trochę czasu na TikTok, być może zauważyłeś, że mała ikona korony, która była na profilach niektórych użytkowników, teraz zniknęła. To dlatego, że te korony zostały zastąpione zweryfikowanymi znacznikami, takimi jak
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Podświetlenie klawiatury to świetny sposób na korzystanie z laptopa HP w ciemności, a jego włączenie jest łatwe. Wystarczy przełączyć go za pomocą dedykowanego klawisza podświetlenia. Oto jak to się robi.
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
W systemie Windows 8 za każdym razem, gdy uruchamiasz drugą instancję (nowe okno) już uruchomionej aplikacji komputerowej, na ekranie startowym nie jest uruchamiana nowa instancja tej aplikacji. Po prostu przełącza się do już uruchomionego okna aplikacji komputerowej. Może to być bardzo denerwujące. Aby otworzyć inne okno tego samego programu, musisz
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Apex Legends to popularna gra zespołowa dla wielu graczy, w którą możesz grać ze znajomymi lub przypadkowymi osobami. Ponieważ praca zespołowa jest niezwykle ważną częścią tej gry, komunikacja z kolegami z drużyny jest niezbędna.