Główny Randki W Internecie Bumble SuperSwipe: co to jest i jak z niego korzystać

Bumble SuperSwipe: co to jest i jak z niego korzystać



Bumble SuperSwipe to funkcja premium, która jest w zasadzie wzmocnioną wersją zwykłego lajka, dzięki której możesz dać komuś znać, że lubisz go bardziej niż wszystkich innych, których lubisz/przesuwasz.

jak usunąć kopie zapasowe z wehikułu czasu

Czym SuperSwipe różni się od zwykłego polubienia?

W Bumble możesz przesunąć palcem w prawo po profilu dowolnej osoby, aby ją polubić. Jest to standardowy (i bezpłatny) sposób łączenia się z ludźmi.

Gdy dasz komuś SuperSwipe, pozwoli mu to poznać CięNaprawdętak jak oni. Zasadniczo jest to sposób na wyróżnienie się na tle konkurencji.

Co widzi druga osoba

Kiedy kogoś przesuniesz, nad Twoim imieniem i nazwiskiem pojawi się plakietka z napisem „SuperPrzesunięto Cię!”. kiedy pojawia się Twój profil podczas przeglądania potencjalnych dopasowań. Powinno to natychmiast przyciągnąć ich uwagę i zachęcić ich do dokładnego przejrzenia Twojego profilu przed podjęciem decyzji o przejściu lub polubieniu.

Jeśli chcesz wyróżnić się z tłumu, możesz być także zainteresowany funkcją Spotlight Bumble.

Sprawdź nasz kompletny przewodnik po Bumble

Ile kosztuje SuperSwipe?

Różni się to w zależności od Twojej lokalizacji, ale ogólnie rzecz biorąc, jednego SuperSwipe można użyć, wydając jedną Bumble Coin, która kosztuje około dwóch do trzech dolarów za sztukę.

Możesz jednak kupować Bumble Coins hurtowo, aby zaoszczędzić pieniądze — aż do prawie 40% w porównaniu do kupowania Bumble Coins pojedynczo. W rzeczywistości możesz kupić do 20 Bumble Coins za jednym razem, co oznacza, że ​​otrzymasz 20 SuperSwipes do wydania.

Jak korzystać z SuperSwipe na Bumble

Poniższe instrukcje można wykonać w przypadku aplikacji Bumble na iOS i Androida. Zrzuty ekranu są dostępne tylko dla systemu iOS, ale użytkownicy Androida powinni być w stanie je śledzić, z niewielkimi różnicami między obiema platformami.

  1. Gdy znajdziesz profil w Bumble, do którego chcesz zastosować SuperSwipe, dotknij serce Lub gwiazda ikonę (w zależności od tego, czy korzystasz z trybu randki, trybu BFF czy trybu Bizz) po prawej stronie ich nazwy.

  2. Zostaniesz zapytany, czy chcesz kupić 30 Bumble Coins (najlepsza wartość), 15 Bumble Coins, pięć Bumble Coins czy jedną Bumble Coin. Kliknij pakiet Bumble Coin, który chcesz kupić, aby kontynuować zakup.

    Jak korzystać z funkcji Super Swipe w Bumble.
  3. Zakupu Bumble Coin dokonujesz w App Store, jeśli korzystasz z aplikacji na iOS, lub w sklepie Google Play, jeśli korzystasz z aplikacji na Androida. Potwierdź zakup w App Store lub Google Play Store, aby przetworzyć transakcję.

  4. Teraz za każdym razem, gdy chcesz komuś wykonać SuperSwipe w Bumble, po prostu dotknij serce Lub gwiazda ikonę na ich profilu, a automatycznie wykorzystasz jedną Bumble Coin ze swojego zakupu.

    Pamiętaj, że każda osoba, której wykonasz SuperSwipe, nie otrzyma natychmiastowego powiadomienia i dlatego nie zobaczy Twojego SuperSwipe od razu. Zobaczą Twoje SuperSwipe dopiero wtedy, gdy wyświetli się Twój profil podczas przeglądania aplikacji.

Cofanie SuperSwipe

Niestety, podobnie jak w przypadku zwykłych polubień/przesunięć w prawo, obecnie nie ma możliwości cofnięcia SuperSwipes w Bumble. Jeśli przypadkowo kogoś przeciągniesz SuperSwipe i ta osoba odwzajemni Twoje zainteresowanie, możesz wyjaśnić, że to pomyłka lub zignorować jej wiadomość do czasu upłynięcia limitu czasu wiadomości.

Przypadkowe przeciągnięcie profilu przez SuperSwipe może być naprawdę łatwe, więc zwracaj uwagę, gdy dotykasz i przesuwasz palcem po ekranie urządzenia. Dzięki temu unikniesz konieczności zakupu dodatkowych monet Bumble Coins i zapobiegniesz nieporozumieniom wśród osób, które myślały, że jesteś nimi zainteresowany.

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Chociaż technologia ma wiele zalet, prawdopodobnie chcesz, aby Twoi prawdziwi przyjaciele byli na szczycie czatu na Snapchacie. Jednak zamiast tego platforma przypięła tam My AI. Na szczęście istnieją sposoby, aby przywrócić przyjaciół
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Możesz zmienić folder używany do przechowywania dysków wirtualnych dla maszyn wirtualnych Hyper-V w systemie Windows 10. Pliki dysków wirtualnych to największe pliki maszyny wirtualnej.
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jeśli spędziłeś trochę czasu na TikTok, być może zauważyłeś, że mała ikona korony, która była na profilach niektórych użytkowników, teraz zniknęła. To dlatego, że te korony zostały zastąpione zweryfikowanymi znacznikami, takimi jak
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Podświetlenie klawiatury to świetny sposób na korzystanie z laptopa HP w ciemności, a jego włączenie jest łatwe. Wystarczy przełączyć go za pomocą dedykowanego klawisza podświetlenia. Oto jak to się robi.
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
W systemie Windows 8 za każdym razem, gdy uruchamiasz drugą instancję (nowe okno) już uruchomionej aplikacji komputerowej, na ekranie startowym nie jest uruchamiana nowa instancja tej aplikacji. Po prostu przełącza się do już uruchomionego okna aplikacji komputerowej. Może to być bardzo denerwujące. Aby otworzyć inne okno tego samego programu, musisz
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Apex Legends to popularna gra zespołowa dla wielu graczy, w którą możesz grać ze znajomymi lub przypadkowymi osobami. Ponieważ praca zespołowa jest niezwykle ważną częścią tej gry, komunikacja z kolegami z drużyny jest niezbędna.