Główny Konsole I Komputery Pc Jak połączyć konta Fortnite

Jak połączyć konta Fortnite



Ta funkcja nie jest już oferowana w Fortnite. Artykuł ten pozostał wyłącznie do celów archiwalnych.

Firma Epic Games udostępniła funkcję łączenia kont w niezwykle popularnym tytule Battle Royale Fortnite w listopadzie 2018 r. Jeśli dana osoba ma więcej niż jedno konto na wielu platformach na Xbox One, PlayStation 4, PC itp., umożliwia to graczom ich połączenie i przeniesienie przedmiotów kosmetycznych , V-dolce, dostęp do kampanii Ratowanie Świata i nie tylko. Jeśli chcesz wiedzieć, jak połączyć konta Fortnite, czytaj dalej, a my pokażemy Ci, jak to zrobić.

Chociaż nie jest to konieczne, skorzystanie z tej funkcji ułatwia grę na wielu urządzeniach, udostępnianie postępów i zakupionych przedmiotów na różnych platformach oraz eliminuje potrzebę wielokrotnego logowania.

Ostrzeżenia dotyczące łączenia kont Fortnite

Podczas łączenia kont „Fortnite” należy pamiętać o kilku ważnych kwestiach.

  • Aby móc skorzystać z jednego konta, należy grać na Xbox One lub Switch, a na drugim na PS4 przed 28 września 2018 r.
  • Twoje konta nie mogą zostać połączone, jeśli jedno z nich jest obecnie zbanowane lub wyłączone.
  • Potrzebujesz dostępu do wszystkich adresów e-mail powiązanych z kontami, które chcesz połączyć.

Jak połączyć konta Fortnite

  1. Iść do https://www.epicgames.com/fortnite/account-merge/en-US/accounts/primary i wybierz konto główne. To ten, którego będziesz nadal używać po zakończeniu fuzji.

    Zrzut ekranu przedstawiający proces łączenia kont Fortnite

    Stefania Fogel

  2. Zaloguj się na to konto. Epic wyśle ​​Ci e-mail z kodem zabezpieczającym, który musisz wprowadzić, aby kontynuować.

  3. Wybierz konto dodatkowe, które chcesz połączyć i wyłączyć, a następnie zaloguj się również na to konto.

    Zrzut ekranu przedstawiający proces łączenia kont Fortnite
  4. Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie, aby zakończyć fuzję.

Co zostaje przeniesione, a czego nie, po połączeniu kont Fortnite?

Po połączeniu kont cała zakupiona zawartość będzie udostępniana na wszystkich obsługiwanych platformach, w tym wszystkie przedmioty kosmetyczne zakupione w trybie Battle Royale w Fortnite. Fani kampanii Ratowanie Świata zachowają swoje lamy, obrońców, bohaterów, schematy, ocalałych, PD, ewolucję i materiały do ​​atutów. Inne przedmioty, takie jak status Wesprzyj Twórcę, przedmioty z Unreal Marketplace, Wyspy Kreatywne i poziom konta Ratowania Świata oraz postępy nie zostaną przeniesione z konta dodatkowego.

Zakupione V-Bucks (waluta w grze Fortnite) są również współdzielone pomiędzy wszystkimi obsługiwanymi platformami, a cała zawartość, którą kupisz za ich pomocą, będzie również dostępna.

Po połączeniu kont minie około dwóch tygodni, zanim przedmioty kosmetyczne „Fortnite” i V-dolce zostaną przesłane na Twoje konto główne.

Często zadawane pytania
  • Jak usunąć moje konto Fortnite?

    Aby usunąć swoje konto Fortnite, usuń swoje konto Epic Games. Najedź kursorem na swoją nazwę użytkownika Epic Games i wybierz Konto > Ustawienia główne . Potem obok Usuń konto , wybierać Poproś o usunięcie konta . Otrzymasz kod e-mail. Wprowadź go i wybierz Potwierdź żądanie usunięcia .

    jak zresetować swoją rangę męstwa
  • Jak dodać znajomych do Fortnite?

    Aby dodać znajomych w Fortnite, utwórz lobby, wybierz Ikona przyjaciół i wybierz Dodaj znajomych . Wpisz nazwę lub adres e-mail Epic Games znajomego, a następnie wyślij prośbę. Możesz także dodawać znajomych spoza Fortnite, korzystając z aplikacji Epic Games.

  • Jak wylogować się z konta Fortnite?

    Aby wylogować się lub przełączyć konto Fornite na PC, otwórz program uruchamiający Epic Games i wybierz swoje nazwa użytkownika > Wyloguj się . Na konsolach do gier przejdź do Ustawienia > Konto i prywatność > Wyloguj .

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Chociaż technologia ma wiele zalet, prawdopodobnie chcesz, aby Twoi prawdziwi przyjaciele byli na szczycie czatu na Snapchacie. Jednak zamiast tego platforma przypięła tam My AI. Na szczęście istnieją sposoby, aby przywrócić przyjaciół
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Możesz zmienić folder używany do przechowywania dysków wirtualnych dla maszyn wirtualnych Hyper-V w systemie Windows 10. Pliki dysków wirtualnych to największe pliki maszyny wirtualnej.
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jeśli spędziłeś trochę czasu na TikTok, być może zauważyłeś, że mała ikona korony, która była na profilach niektórych użytkowników, teraz zniknęła. To dlatego, że te korony zostały zastąpione zweryfikowanymi znacznikami, takimi jak
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Podświetlenie klawiatury to świetny sposób na korzystanie z laptopa HP w ciemności, a jego włączenie jest łatwe. Wystarczy przełączyć go za pomocą dedykowanego klawisza podświetlenia. Oto jak to się robi.
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
W systemie Windows 8 za każdym razem, gdy uruchamiasz drugą instancję (nowe okno) już uruchomionej aplikacji komputerowej, na ekranie startowym nie jest uruchamiana nowa instancja tej aplikacji. Po prostu przełącza się do już uruchomionego okna aplikacji komputerowej. Może to być bardzo denerwujące. Aby otworzyć inne okno tego samego programu, musisz
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Apex Legends to popularna gra zespołowa dla wielu graczy, w którą możesz grać ze znajomymi lub przypadkowymi osobami. Ponieważ praca zespołowa jest niezwykle ważną częścią tej gry, komunikacja z kolegami z drużyny jest niezbędna.