Główny Snapchat Jak usunąć wielu znajomych na Snapchacie

Jak usunąć wielu znajomych na Snapchacie



Co wiedzieć

  • Jedynym sposobem na usunięcie wielu znajomych ze Snapchata jest usunięcie każdego z osobna.
  • Stuknij obraz Bitmoji/profilowy w lewym górnym rogu, a następnie wybierz Moi przyjaciele .
  • Dotknij i przytrzymaj znajomego, a następnie przejdź do Zarządzaj przyjaźnią > Usunąć znajomego > Usunąć .

W tym artykule opisano, jak usunąć znajomych na Snapchacie na Androida i iOS.

Jak usunąć znajomych na Snapchacie

Jest na to kilka technik, ale ostatecznie wszystkie prowadzą do tego samego miejsca: Zarządzaj przyjaźnią menu. Tutaj znajdziesz opcję usuwania.

Twoja lista znajomych

Jedną z metod, która działa nawet wtedy, gdy nie masz z daną osobą żadnych najnowszych wiadomości, jest odnalezienie jej na liście Moi znajomi. Wybierz tę drogę, jeśli masz wielu starych znajomych do usunięcia lub musisz wyszukać użytkownika.

  1. Wybierz swój obraz Bitmoji/profilowy w lewym górnym rogu.

  2. Wybierać Moi przyjaciele .

  3. Wyszukaj lub przewiń do znajomego, którego chcesz usunąć, i dotknij i przytrzymaj ich wpis na liście.

    Ikona Bitmoji, Moi przyjaciele i kontakt podświetlone w Snapchacie

    Zwróć uwagę na menu z trzema kropkami u góry. Istnieje możliwość zobaczenia ostatnio dodanych znajomych. To świetny sposób na usunięcie użytkowników, których właśnie dodałeś przez pomyłkę.

  4. Na koniec przejdź do Zarządzaj przyjaźnią > Usunąć znajomego > Usunąć .

    Menu z trzema kropkami, Zarządzaj przyjaźnią i Usuń w Snapchacie

Strona czatu

Jeśli chcesz usunąć ze znajomych osoby, z którymi ostatnio robiłeś snapy, zaoszczędź czas i zacznij od Czat ekran. Tutaj przechowywane są wszystkie Twoje nierozliczone rozmowy, dlatego najlepiej jest usunąć znajomego, z którym właśnie rozmawiałeś.

Podobnie jak w przypadku powyższych kroków, po prostu dotknij i przytrzymaj nazwę użytkownika, aby wyświetlić te same opcje, co w kroku 4 powyżej. Iść do Zarządzaj przyjaźnią znaleźć Usunąć znajomego opcja.

jak przeszukiwać stronę na Facebooku
Jak zmienić ustawienia czatu w Snapchacie

Czy możesz cofnąć dodanie wielu znajomych na Snapchacie jednocześnie?

Nie. Snapchat nie umożliwia zbiorczego usuwania dwóch lub więcej znajomych. Niestety, proces czyszczenia listy znajomych lub usuwania dwóch, 10 lub 20 osób z konta jest taki sam: usuwaj jednego znajomego na raz, wykonując czynności opisane powyżej.

Jedynym wyjątkiem jest sytuacja, gdy ty usuń całe konto Snapchat . Technicznie rzecz biorąc, jest to najszybszy sposób na usunięcie wszystkich znajomych ze Snapchata jednym ruchem, ale Twoja nazwa użytkownika będzie z nim związana, podobnie jak Twoje Snapy i czaty.

Przeczytaj znajomych usuniętych na Snapchacie

W aplikacji Snapchat nie ma łatwo dostępnej listy „usuniętych znajomych”, którą można przeglądać, aby łatwo przeczytać starych znajomych.

Jednak nadal bardzo łatwo jest dodawać osoby na Snapchacie, nawet tych, których usunąłeś. Kliknij ten link, aby dowiedzieć się, jak dodawać osoby z listy kontaktów, według nazwy użytkownika lub kodu Snap.

To powiedziawszy, jeśliDopotrzebuję Twojej listy usuniętych znajomych, pobierz swoje dane ze Snapchata . Zawiera nie tylko Twoją aktualną listę znajomych, ale także usuniętych znajomych, zablokowanych użytkowników, ukryte sugestie znajomych i nie tylko.

Windows 10 zmienia nazwy pulpitów

Jedna droga do wiedzieć, czy ktoś zablokował Cię na Snapchacie jest, jeśli nie możesz ich znaleźć. Dzieje się tak najprawdopodobniej w przypadku, gdy usuniesz znajomego, ale potem nie będziesz mógł go ponownie dodać.

Powstrzymaj starych znajomych przed ponownym dodaniem Cię na Snapchacie

Jeśli usunąłeś jakąś osobę, ale ona ciągle nalega, abyś został jej przyjacielem, możesz po prostu zablokować tę osobę na Snapchacie. Jeśli użytkownik nadal wysyła Ci wiadomości, ale nie chcesz go całkowicie blokować, pod tym linkiem znajdują się wskazówki dotyczące zmiany ustawień prywatności, tak aby kontaktować się z Tobą mogli tylko znajomi.

Jak usunąć moją sztuczną inteligencję w Snapchacie Często zadawane pytania
  • Czy Snapchat powiadamia kogoś, gdy usuwasz go z listy znajomych?

    Nie. Nie będą wiedzieć, że usunąłeś ich z listy znajomych, chyba że sprawdzą listę znajomych lub spróbują wysłać Ci snapa.

  • Skąd mam wiedzieć, czy nie dodano mnie do grona znajomych lub zablokowano na Snapchacie?

    Możesz ręcznie przewijać listę znajomych lub spróbować wyszukać daną osobę. Jeśli ich profil w ogóle się nie wyświetla, oznacza to, że albo Cię zablokowali, albo zamknęli swoje konto.

  • Jak usunąć kogoś z listy moich najlepszych znajomych Snapchat?

    Nie możesz ręcznie zmień listę najlepszych przyjaciół na Snapchacie . Jeśli chcesz, żeby ktoś zniknął z Twoich najlepszych przyjaciół, zmniejsz poziom interakcji z tą osobą i zwiększ poziom interakcji z innymi osobami, które chcesz zająć jego miejsce.

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Chociaż technologia ma wiele zalet, prawdopodobnie chcesz, aby Twoi prawdziwi przyjaciele byli na szczycie czatu na Snapchacie. Jednak zamiast tego platforma przypięła tam My AI. Na szczęście istnieją sposoby, aby przywrócić przyjaciół
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Możesz zmienić folder używany do przechowywania dysków wirtualnych dla maszyn wirtualnych Hyper-V w systemie Windows 10. Pliki dysków wirtualnych to największe pliki maszyny wirtualnej.
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jeśli spędziłeś trochę czasu na TikTok, być może zauważyłeś, że mała ikona korony, która była na profilach niektórych użytkowników, teraz zniknęła. To dlatego, że te korony zostały zastąpione zweryfikowanymi znacznikami, takimi jak
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Podświetlenie klawiatury to świetny sposób na korzystanie z laptopa HP w ciemności, a jego włączenie jest łatwe. Wystarczy przełączyć go za pomocą dedykowanego klawisza podświetlenia. Oto jak to się robi.
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
W systemie Windows 8 za każdym razem, gdy uruchamiasz drugą instancję (nowe okno) już uruchomionej aplikacji komputerowej, na ekranie startowym nie jest uruchamiana nowa instancja tej aplikacji. Po prostu przełącza się do już uruchomionego okna aplikacji komputerowej. Może to być bardzo denerwujące. Aby otworzyć inne okno tego samego programu, musisz
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Apex Legends to popularna gra zespołowa dla wielu graczy, w którą możesz grać ze znajomymi lub przypadkowymi osobami. Ponieważ praca zespołowa jest niezwykle ważną częścią tej gry, komunikacja z kolegami z drużyny jest niezbędna.