Główny Inny Jak powiedzieć, kto usunął Cię z GroupMe

Jak powiedzieć, kto usunął Cię z GroupMe



Co się stanie, jeśli ktoś usunie Cię z GroupMe? Czy otrzymujesz powiadomienie? Czy nadal widzisz czaty? Oto pytania, które prawdopodobnie sobie zadałeś, będąc użytkownikiem GroupMe.

Jak powiedzieć, kto usunął Cię z GroupMe

W tym artykule odpowiemy na wszystkie powyższe i nie tylko.

Czy otrzymujesz powiadomienie, jeśli ktoś usunie Cię z czatu GroupMe?

Załóżmy, że od jakiegoś czasu należysz do określonej grupy GroupMe. Ale wdajesz się w kłótnię z innymi członkami, a oni usuwają cię z grupy. Otrzymasz powiadomienie?

jak zrobić miksturę ognioodporności w minecrafcie

Niestety, gdy jeden członek grupy usuwa innego członka, ta osoba nie otrzymuje żadnych powiadomień. Czat grupowy nie będzie znajdował się na ich liście i nie będą mogli zobaczyć poprzednich ani bieżących wiadomości w tej grupie.

Czy użytkownicy mogą zobaczyć, kto usunął ich z grupy?

Potwierdziliśmy, że GroupMe nie informuje swoich użytkowników o usunięciu ich z grupy. Ale czy przynajmniej informuje ich o osobie, która to zrobiła? Nie do końca. Jeśli podejrzewasz kogoś konkretnego, nie ma sposobu, aby potwierdzić, czy ta osoba usunęła Cię z grupy. Chociaż może się to wydawać rozczarowujące, jest to zasada stosowana w wielu innych systemach przesyłania wiadomości.

czy możesz pobrać discord na xbox?

Jak usunąć kogoś z GroupMe?

Czasami członkowie grupy mogą nie przestrzegać standardowych reguł przesyłania wiadomości. Mogą znęcać się nad innymi członkami i wywoływać kłótnie. Innym razem ci ludzie mogą nie chcieć już być częścią grupy. Niezależnie od powodu, użytkownicy GroupMe powinni wiedzieć, jak usunąć kogoś z GroupMe. Jeśli jesteś jednym z nich, wykonaj poniższe czynności:

  1. Uruchom GroupMe.
  2. Znajdź czat, z którego chcesz usunąć osobę.
  3. Kliknij awatar grupy.
  4. Kliknij Członkowie.
  5. Wybierz osobę do usunięcia.
  6. Potwierdź, że chcesz je usunąć.

Możliwe jest również usunięcie wielu członków z tej samej grupy:

  1. Na czacie grupowym znajdź trzy kropki.
  2. Kliknij Usuń członków.
  3. Sprawdź osoby do usunięcia.
  4. Potwierdź, że chcesz je usunąć z czatu grupowego.
Kto-usunął-z-Groupme-jak-to

Jak zablokować kogoś w GroupMe?

Jeśli członek GroupMe przeszkadza tylko Tobie, możesz zablokować tę osobę bez usuwania jej z grupy:

Windows 10 podświetl kolor
  1. Uruchom GroupMe.
  2. Zaloguj się, jeśli jeszcze nie jesteś zalogowany.
  3. Kliknij trzy pionowe linie.
  4. Otworzy się menu z różnymi opcjami. Wybierz Kontakty.
  5. Kliknij członka, którego chcesz zablokować.
  6. Wybierz opcję Zablokuj kontakt.
  7. Potwierdź, że chcesz zablokować tę osobę.

Teraz, gdy zablokowałeś ten kontakt, nie będzie mógł przeszkadzać Ci poprzez prywatne wiadomości. Pamiętaj jednak, że zrobienie tego nie powoduje usunięcia ich z grupy. Ponadto nadal mogą wysyłać wiadomości do tej grupy.

Dowiedz się więcej o funkcjach GroupMe

Członkowie GroupMe mogą czasami napotkać problemy z innymi kontaktami. Jeśli tak, mogą je zablokować lub całkowicie usunąć z grupy. W obu przypadkach dana osoba nie otrzyma powiadomienia. Co więcej, nie będą wiedzieć, kto je zablokował lub usunął. Chociaż może to być dla niektórych rozczarowujące, jest to wspólna polityka GroupMe i innych podobnych platform.

Czy kiedykolwiek napotkałeś problemy z innymi członkami GroupMe? Czy podejrzewasz, że ktoś usunął Cię z grupy? Podziel się swoimi doświadczeniami w sekcji komentarzy poniżej.

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Chociaż technologia ma wiele zalet, prawdopodobnie chcesz, aby Twoi prawdziwi przyjaciele byli na szczycie czatu na Snapchacie. Jednak zamiast tego platforma przypięła tam My AI. Na szczęście istnieją sposoby, aby przywrócić przyjaciół
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Możesz zmienić folder używany do przechowywania dysków wirtualnych dla maszyn wirtualnych Hyper-V w systemie Windows 10. Pliki dysków wirtualnych to największe pliki maszyny wirtualnej.
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jeśli spędziłeś trochę czasu na TikTok, być może zauważyłeś, że mała ikona korony, która była na profilach niektórych użytkowników, teraz zniknęła. To dlatego, że te korony zostały zastąpione zweryfikowanymi znacznikami, takimi jak
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Podświetlenie klawiatury to świetny sposób na korzystanie z laptopa HP w ciemności, a jego włączenie jest łatwe. Wystarczy przełączyć go za pomocą dedykowanego klawisza podświetlenia. Oto jak to się robi.
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
W systemie Windows 8 za każdym razem, gdy uruchamiasz drugą instancję (nowe okno) już uruchomionej aplikacji komputerowej, na ekranie startowym nie jest uruchamiana nowa instancja tej aplikacji. Po prostu przełącza się do już uruchomionego okna aplikacji komputerowej. Może to być bardzo denerwujące. Aby otworzyć inne okno tego samego programu, musisz
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Apex Legends to popularna gra zespołowa dla wielu graczy, w którą możesz grać ze znajomymi lub przypadkowymi osobami. Ponieważ praca zespołowa jest niezwykle ważną częścią tej gry, komunikacja z kolegami z drużyny jest niezbędna.