Główny Aplikacje Jak naprawić tryb ograniczonego dostępu, który zawiera ukryte komentarze do tego filmu?

Jak naprawić tryb ograniczonego dostępu, który zawiera ukryte komentarze do tego filmu?



Tryb ograniczonego dostępu ukrywa potencjalnie szkodliwe i nieodpowiednie komentarze pod filmem YouTube. Jeśli chcesz przeczytać sekcję komentarzy pod konkretnym filmem na YouTube i zobaczysz komunikat Tryb ograniczonego dostępu ma ukryte komentarze do tego filmu, może to oznaczać dwie rzeczy. Tryb ograniczonego dostępu jest włączony na Twoim koncie YouTube lub administrator systemu włączył go dla całej sieci.

W tym artykule pokażemy, jak wyłączyć tryb ograniczonego dostępu w YouTube na różnych przeglądarkach i urządzeniach.

Tryb ograniczonego dostępu zawiera ukryte komentarze do tego filmu – Firefox

YouTube wymyślił funkcję trybu ograniczonego dostępu, aby chronić nieletnich przed nieodpowiednimi treściami, aby zapewnić bezpieczne środowisko na tej platformie. Mimo że nieodpowiednie lub szkodliwe treści są zwykle bardzo szybko usuwane, czasami mogą prześlizgnąć się przez system. YouTube ostrzega, że ​​żaden filtr nie jest w 100% dokładny.

jak usunąć wszystkie zdjęcia w icloud

Jeśli przejdziesz do sekcji komentarzy do filmu w YouTube i zobaczysz, że tryb ograniczonego dostępu zawiera ukryte komentarze do tego filmu, oznacza to, że musisz wyłączyć tryb ograniczonego dostępu, aby uzyskać dostęp do komentarzy. Tryb ograniczonego dostępu nie tylko może uniemożliwić czytanie sekcji komentarzy, ale może również wyłączyć wideo na YouTube. Dotyczy to zwykle filmów na żywo w YouTube, gdzie nowe komentarze mogą pojawiać się co pół sekundy.

Funkcja trybu ograniczonego dostępu YouTube jest domyślnie wyłączona. Jeśli używasz komputera innej osoby lub oglądasz film z YouTube na komputerze szkolnym lub w bibliotece, możliwe, że administrator systemu włączył tryb ograniczonego dostępu. Jeśli używasz komputera firmowego, możesz nie widzieć komentarzy w YouTube, ponieważ tryb ograniczonego dostępu jest włączony w Google Workspace lub G Suite.

jak dostać się do wersji roboczych na instagramie

Aby wyłączyć tryb ograniczonego dostępu w YouTube w przeglądarce Firefox, wykonaj następujące czynności:

  1. Otwórz Firefoksa na swoim komputerze i przejdź do youtube .
  2. Zaloguj się na swoje konto YouTube, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.
  3. Kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu ekranu.
  4. Przejdź do zakładki Tryb ograniczonego dostępu: na w menu rozwijanym.
  5. Przełącz przełącznik Aktywuj tryb ograniczonego dostępu, aby stał się szary.
  6. Odśwież stronę.
  7. To wszystko. Gdy wrócisz do filmu na YouTube, zobaczysz wszystkie komentarze pod spodem.

Pamiętaj, że wyłączenie trybu ograniczonego dotyczy tylko tej konkretnej przeglądarki. Jeśli tryb ograniczonego dostępu został skonfigurowany w wielu przeglądarkach, musisz powtórzyć te kroki dla nich wszystkich. Ponieważ tryb ograniczonego dostępu może być włączony przez użytkownika lub administratora, to, czy możesz go wyłączyć, zależy od tego. Jeśli administrator włączył tryb ograniczonego dostępu na Twoim urządzeniu, tylko on może go wyłączyć.

Tryb ograniczonego dostępu zawiera ukryte komentarze do tego filmu – Chrome

Teraz, gdy wyłączyłeś tryb ograniczonego dostępu w YouTube w Firefoksie, zobaczmy, jak byś to zrobił w Chrome. Włączenie tej funkcji zajmie Ci tylko około minuty. Aby zobaczyć, jak to się robi, wykonaj poniższe czynności:

  1. Uruchom Google Chrome na swoim komputerze.
  2. Iść do youtube i zaloguj się na swoje konto.
  3. Kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu ekranu.
  4. Przejdź do trybu ograniczonego: na karcie menu.
  5. Kliknij Aktywuj tryb ograniczonego dostępu, aby wyłączyć tę funkcję.
  6. Odśwież stronę.

Zauważysz, że sekcja komentarzy natychmiast stanie się dostępna pod filmem YouTube.

Jak wspomniano wcześniej, jeśli korzystasz z komputera w szkole, pracy, na uniwersytecie lub w bibliotece, możesz nie być w stanie samodzielnie wyłączyć trybu ograniczonego dostępu. Nawet jeśli zalogujesz się na swoje konto, nadal nie będziesz w stanie wyłączyć tej funkcji. Jeśli tak się stanie, najlepszą rzeczą, jaką możesz zrobić, to zwrócić się do administratora systemu i poprosić go o wyłączenie tej funkcji w swojej sieci. W przeciwnym razie nic nie możesz na to poradzić.

Uzyskaj dostęp do sekcji komentarzy YouTube

Chociaż tryb ograniczonego dostępu może być przydatny, może uniemożliwić oglądanie filmów i komentarzy z YouTube, które w rzeczywistości są całkowicie bezpieczne. Algorytm YouTube może nie zawsze być niezawodny, dlatego warto wiedzieć, jak wyłączyć tryb ograniczonego dostępu we wszystkich przeglądarkach i urządzeniach. Dopóki nie został ustawiony przez administratora systemu, powinieneś być w stanie to zrobić z łatwością.

jak otworzyć plik dmg na komputerze?

Czy kiedykolwiek miałeś problemy z trybem ograniczonego dostępu, gdy próbowałeś przeczytać komentarze pod filmem na YouTube? Jak sobie z tym poradziłeś? Daj nam znać w komentarzach.

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Jak pozbyć się mojej sztucznej inteligencji w Snapchacie
Chociaż technologia ma wiele zalet, prawdopodobnie chcesz, aby Twoi prawdziwi przyjaciele byli na szczycie czatu na Snapchacie. Jednak zamiast tego platforma przypięła tam My AI. Na szczęście istnieją sposoby, aby przywrócić przyjaciół
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Archiwa tagu: Windows 10 Lean
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Zmień folder wirtualnych dysków twardych Hyper-V w systemie Windows 10
Możesz zmienić folder używany do przechowywania dysków wirtualnych dla maszyn wirtualnych Hyper-V w systemie Windows 10. Pliki dysków wirtualnych to największe pliki maszyny wirtualnej.
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jak uzyskać zweryfikowany znacznik wyboru (dawniej koronę) w TikTok
Jeśli spędziłeś trochę czasu na TikTok, być może zauważyłeś, że mała ikona korony, która była na profilach niektórych użytkowników, teraz zniknęła. To dlatego, że te korony zostały zastąpione zweryfikowanymi znacznikami, takimi jak
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Jak włączyć podświetlenie klawiatury w laptopie HP
Podświetlenie klawiatury to świetny sposób na korzystanie z laptopa HP w ciemności, a jego włączenie jest łatwe. Wystarczy przełączyć go za pomocą dedykowanego klawisza podświetlenia. Oto jak to się robi.
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
Jak otworzyć nowe okno aplikacji komputerowej z ekranu Start
W systemie Windows 8 za każdym razem, gdy uruchamiasz drugą instancję (nowe okno) już uruchomionej aplikacji komputerowej, na ekranie startowym nie jest uruchamiana nowa instancja tej aplikacji. Po prostu przełącza się do już uruchomionego okna aplikacji komputerowej. Może to być bardzo denerwujące. Aby otworzyć inne okno tego samego programu, musisz
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Jak wyciszyć się w Apex Legends
Apex Legends to popularna gra zespołowa dla wielu graczy, w którą możesz grać ze znajomymi lub przypadkowymi osobami. Ponieważ praca zespołowa jest niezwykle ważną częścią tej gry, komunikacja z kolegami z drużyny jest niezbędna.